Jogi képviselet

Az ügyvéd hivatásának gyakorlásával – törvényes eszközökkel és módon – elősegíti megbízója jogainak érvényesítését és kötelezettségeinek teljesítését. Közreműködik abban is, hogy az ellenérdekű felek a jogvitáikat megegyezéssel intézzék el.

dr. Varsányi Károly ügyvéd, blokklánc jogász ( www.digitalcash.hu ) kapocs igyekszik lenni az átalakulóban lévő régi és az új gazdasági világ között.

Úgy gondoljuk, hogy a XXI. században XXI. századi megoldásokra és szakemberekre van szükség. Tisztában vagyunk azzal, hogy a jogrendszer átalakulása már megkezdődött, de azzal is, hogy az időt vesz majd igénybe. Az új, digitális vagy programozható gazdaság új szakembereket és technológiákat fog elhozni. Az ún. hagyományos polgári jogterületek (tulajdonjog, szerződések joga, társasági jog, stb.) átalakulása kapcsán mi egyaránt segítjük Önt a jelenlegi tulajdonjogi és gazdasági érdekeinek (céges vagy magánszemélyként történő) képviseletében és az ezekkel történő rendelkezésben (cégalapítás, változásbejegyzés, ingatlan adás-vétel stb.), valamint ugyanezeknek a kibertérben történő megjelenítésével és kezelésével (tokenek, kriptopénzekkel történő tranzakciók) kapcsolatosan.

Pontosan ezért, hogy Ön ne vesszen el az átalakulás során, forduljon olyan szakemberhez, akinek rálátása van a formálódó új gazdasági világra, ugyanakkor a jelenleg meglévő jogi struktúrában is otthonosan mozog.